Lockdown: Στο κόκκινο οι κρατήσεις στην Αράχωβα για τριήμερο – «Θα έχουν επιπτώσεις στην επιστροφή όσοι φύγουν»

araxova

Δεν το χωράει ανθρώπου νους ότι, ενώ η χώρα περνά σε καθολικό lockdown, κάποιοι κανονίζουν τριήμερο σε κοντινούς προορισμούς

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο και όμως δεν είναι. Σε μια εποχή που η χώρα μας μετρά καθημερινά και σταθερά πάνω από 1.000 κρούσματα του κορονοϊού, ενώ την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου τα νέα περιστατικά μόλυνσης έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ, καθώς ανήλθαν σε 2.917, κάποιοι επιλέγουν να περάσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οπότε και αρχίζει το καθολικό lockdown, στην Αράχωβα και άλλους κοντινούς προορισμούς, με την πληρότητα των κρατήσεων να αγγίζει το 80%.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV, είναι πολύς ο κόσμος που αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αράχωβα από σήμερα, Παρασκευή, που επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός νομού και να επιστρέψει την Κυριακή, παρά το lockdown που θα είναι σε ισχύ, αφού προβλέπεται η επιστροφή στον τόπο μόνιμης κατοικίας. Ωστόσο, ανώτατη κυβερνητική πηγή ανέφερε στο OPEN TV πως όσοι φύγουν για τριήμερο, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, θα αντιμετωπίσουν ζήτημα με την επιστροφή τους στα διόδια.

Σχετικά

5 Άποψη για τα “Lockdown: Στο κόκκινο οι κρατήσεις στην Αράχωβα για τριήμερο – «Θα έχουν επιπτώσεις στην επιστροφή όσοι φύγουν»”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Οσοι εχουν φυγει για τριημερο στην επιστροφη αφιρεση πινσκιδων και 1000 ευρω κατα ατομο να δουμε θα το ξσνακανουν οι καφροι.αυτο το μετρο πρεπει να παρει η κυβερνηση αμεσα σημερα.

  2. Γεωργιος γεωργιου

    Βουρδουλα κε χρυσοχοιδη κοπανι θελουν και τριημερο στην αραχωβα οι κσφροι.ποανι απο το πρωι μεχρι το βραδυ.αντε με τα παρταλια.

  3. Νικολας

    γιατί μόνο αυτοί που πάνε Αραχωβα σας φταινε.Εδω γράφουν για 70,000 αυτοκινητα οτι έχουν περάσει ήδη τα διόδια.Οτι χωριό δεν είχε κρούσματα πλέον θα έχει πολλά,και τότε θα γκρινιάζουν οι Αθηναίοι οτι το σύστημα υγείας της επαρχίας δεν ειναι καλό και οτι θα πεθάνουν αβοηθητοι!!!!!

  4. Γεωργιος γεωργιου

    Να παει και το σδοε στην αραχωβα για ελεγχους.να τους βγαλει για ελεγχους ο κυριος υπουργος οικονομιας.

  5. Αλμπάνης Χάρης

    ΔΥΣΤΥΧΏΣ μία κατά τα αλλά σοβαρή ιστοσελίδα του Permissos. gr γίνεται φορέας ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ του αισχρού καναλιού ΟPEN TV , που αντί να κάνει ρεπορτάζ στους άμεσα ενδιαφερόμενους και θεσμικά υπεύθυνους, για τι συμβαίνει στην περιοχή, παίρνει συνεντεύξεις από ανθρώπους που μόνο που κάνουν είναι να προσβάλουν την Αράχωβα και ότι συμβαίνει γύρω από αυτή…..

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα